Water World Lloret de Mar

spanje

Water World aan de Costa Brava, Europa’s leukste waterpark

Water World in Lloret de Mar is het allerbeste waterpark van heel Europa. Water World in Lloret ligt bij feestbestemming Lloret de Mar, op minder dan een uur rijafstand van de Catalaanse hoofdstad Barcelona. Het waterpark is een van de meest unieke attracties van de Costa Brava en is doorgaans van eind mei tot eind september tussen 10.00 en 18.00 geopend voor alle waterratten. In het hoogseizoen sluit het waterpark een uurtje later. Water World in Lloret de Mar hanteert prijzen die dit uitje zelfs met het hele gezin betaalbaar houden.

De attracties van Water World in Lloret de Mar

Water World in Lloret staat voor bezoekers van alle leeftijden garant voor een dag waterpret. Ook aan de allerkleinsten en de meest avontuurlijke waaghalzen is hier gedacht. Zo is er voor de kinderen bijvoorbeeld Kiddie Island, een paradijs vol waterspellen. Het hele gezin geniet van familieattracties zoals Family Lagoon; een relaxmeer waarvan een deel jacuzzi is. En de thrillseekers? Die vind je bij X-Treme Mountain; een waterglijbaan van wel meer dan 200 meter vol spannende afdalingen. Of bij Storm natuurlijk, de trechter die je via een tunnel naar het zwembad voert.

De vele faciliteiten waar je bij Water World Lloret op kunt rekenen

Met al die waterattracties vliegt je dag in Water World in Lloret de Mar natuurlijk voorbij, maar er is nog veel meer om je op te verheugen. Zo vind je in Water World aan de Costa Brava genoeg grasvelden waar je tussen de attracties door even bij kunt komen onder de Spaanse zon. Je kunt in Water World in Lloret de Mar overigens ook ligbedjes huren om het zonnebaden nog comfortabeler te maken. Het waterpark heeft diverse restaurants en snackbars, net als een EHBO-post en te huren kluisjes.

Water World in Lloret de Mar hanteert prijzen die een dagje uit betaalbaar houden

Voor een bezoek aan Water World in Lloret hoef je niet diep in de buidel te tasten. Water World in Lloret de Mar hanteert verschillende prijzen voor verschillende doelgroepen. Voor kinderen tot 1.20 meter betaal je in Water World aan de Costa Brava twintig euro. Voor kinderen die langer zijn dan 1.20 meter betaal je net als voor volwassenen 35 euro. Bezoekers van 65 jaar of ouder betalen een gereduceerde prijs van twintig euro. De kleinste waterratten met een lengte tot 80 centimeter betalen geen entreegeld.

Hoe bereik je Water World in Lloret de Mar

Niet alleen zijn in Water World in Lloret de Mar de prijzen aantrekkelijk, je komt er vanuit verschillende richtingen ook nog eens erg makkelijk. Heb je je eigen auto of een huurauto ter beschikking? Lloret de Mar is vanuit de andere badplaatsen en grote plaatsen als Girona en Barcelona eenvoudig te bereiken middels diverse snelwegen. Lloret heeft drie verschillende ingangswegen. Daarnaast rijden er vanuit badplaatsen als Tossa de Mar, Blanes, Malgrat de Mar en Lloret de Mar zelf gratis bussen naar Water World in Lloret. Ook is er een gewone busverbinding.

Top 5 Vakantie Aanbieders


Handige reistips & deals

eten en drinken aan de costa brava

Eten en drinken aan de Costa Brava

Paella Overal aan de Costa Brava kun je heerlijk eten, en daar staat de regio ook om bekend. De Spaanse keuken is natuurlijk sowieso heerlijk, met zijn vele...

Tossa del Mar

Tossa de Mar; parel aan de Costa Brava

Tossa de Mar Tossa de Mar is een super mooi stadje aan de Costa Brava, met geplaveide smalle straatjes, gezellige pleintjes, een prachtig oud kasteel en knu...