Vakantiehuizen in de Costa Brava

De voordelen van een vakantiewoning aan de Costa Brava

Het voordeel van het huren van een vakantiehuis aan de Costa Brava? Behalve de extra privacy die je er hebt, heb je er ook nog eens alle faciliteiten die je maar wenst tot je beschikking. En kun je er met een grote groep verblijven. Vaak heeft een vakantiewoning een zwembad, maar je kunt ook een vakantiehuis in Spanje met een privé zwembad aan de Costa Brava huren. Zo heb je het water helemaal voor jou alleen! Een vakantiehuis aan de Costa Brava huur je bij een particulier of bij een organisatie.

Een vakantiehuis in Spanje met een privé zwembad: aan de Costa Brava genoeg opties!

Heb jij je zinnen gezet op een vakantiehuis in Spanje met een privé zwembad aan de Costa Brava? Dan heb je genoeg om uit te kiezen. In die laatstgenoemde kun jij je vakantie vieren in de volledig vrijstaande Villa Goya. Dit vakantiehuis aan de Costa Brava heeft een oppervlakte van 240 vierkante meter en biedt met zijn vier slaapkamers en badkamers ruimte voor in totaal negen personen. Een vakantiehuis in Spanje met een privé zwembad aan de Costa Brava, ook in Lloret de Mar kan het!

Huur je vakantiehuis aan de Costa Brava van een particulier

In plaats van bij een grote verhuurorganisatie kun je je vakantiehuis aan de Costa Brava direct bij een particulier vastleggen. Bijvoorbeeld Villa Empuriabrava in Empuriabrava. Deze is met zijn twee aparte slaapkamers geschikt voor twee tot vier personen. De tuin beslaat maar liefst 250 vierkante meter. Het strand en het centrum liggen op 1,5 kilometer afstand van dit vakantiehuis aan de Costa Brava. Een ander interessant vakantiehuis aan de Costa Brava dat je van een particulier huurt, is Villa L’Escala in L’Escala. Dit huis is geschikt voor maximaal zeven personen.

Een aan rolstoelgebruikers aangepast vakantiehuis aan de Costa Brava

Het vinden van een rolstoelvriendelijke accommodatie op de vakantiebestemming naar jouw keuze is niet altijd makkelijk. Gelukkig zijn er aan de Costa Brava diverse opties. Een rolstoelvriendelijke vakantiewoning aan de Costa Brava houdt in dat deze accommodatie volledig geschikt is voor bezoekers die een fysieke beperking hebben. Een dergelijke woning vind je in Navata in Villa Helena. Villa Helena ligt niet aan de kust, maar heeft wel een privézwembad in een prachtige tuin. Vanuit deze vakantiewoning aan de Costa Brava kun je tal van leuke uitstapjes in de omgeving maken.

Vakantiewoningen voor grote groepen zonaanbidders

Maar wat als je jouw vakantie aan de Costa Brava nou met een groep wilt vieren die groter is dan de capaciteit van de doorsnee vakantiewoning? Geen zorgen, een vakantiehuis aan de Costa Brava voor tot zelfs wel veertig personen is vindbaar. Bijvoorbeeld de vakantiewoning in de plaats Sils. Villa Mas Sant Jordi heeft dertien slaapkamers en hetzelfde aantal badkamers. Het woonoppervlak bedraagt ruim 700 vierkante meter. Deze vakantiewoning aan de Costa Brava telt twee grote zwembaden en een dakterras. Voor kinderen is er een speelplaats. Het dichtstbijzijnde strand ligt op vijftien kilometer afstand.

Top 5 Vakantie Aanbieders

Handige tips & blog

eten en drinken aan de costa brava

Eten en drinken aan de Costa Brava

Paella Overal aan de Costa Brava kun je heerlijk eten, en daar staat de regio ook om bekend. De Spaanse keuken is natuurlijk sowieso heerlijk, met zijn vele...

Tossa del Mar

Tossa de Mar; parel aan de Costa Brava

Tossa de Mar Tossa de Mar is een super mooi stadje aan de Costa Brava, met geplaveide smalle straatjes, gezellige pleintjes, een prachtig oud kasteel en knu...