Sunweb

Met Sunweb beleef je de Costa Brava op zijn best

Aan de populaire Costa Brava vind je zowel brede zandstranden als verborgen baaitjes. Sunweb weet voor jou de beste accommodaties vast te leggen, zodat jij je zonvakantie zorgeloos en met het mooist denkbare achtergronddecor kunt vieren. Sunweb bestaat sinds 2000 en weet reizigers zo al bijna twee decennia aan de onvergetelijkste zomer- en wintervakanties te helpen. Natuurlijk ben je bij Sunweb ook voor de Costa Brava aan het juiste adres. Deze populaire Spaanse kustlijn is jaarlijks ruim vertegenwoordigd in het totaalaanbod van de reisaanbieder.

Een accommodatie voor elk type vakantieganger

Iedereen vindt bij Sunweb de Costa Brava vakantie naar zijn wens. De reisaanbieder weet jou accommodaties te bieden in drukke badplaatsen als Blanes en Lloret de Mar, maar ook in bijvoorbeeld het rustigere en charmante Tossa de Mar. Eigenlijk kun je met Sunweb in vrijwel elke plaats aan de Costa Brava neerstrijken. Sunweb biedt aan de Costa Brava tal van mogelijkheden om in een hotel te verblijven. Wie dat wil, kan in plaats daarvan ook voor een appartement of een camping kiezen. Accommodaties variëren van goedkoop en eenvoudig tot luxe en all inclusive.

In een paar muisklikken jouw ideale vakantie

Op de website van Sunweb vind je in een paar muisklikken precies die vakantie aan de Costa Brava die voor jou lijkt te zijn gemaakt. Zo selecteer je onder andere op het aantal dagen dat je met Sunweb aan de Costa Brava wilt verblijven, net als het vliegveld van je voorkeur. Wat verzorging betreft kun je kiezen uit zowel logies als ontbijt en logies, halfpension, volpension en all inclusive. Daarnaast kun je selecteren op faciliteiten zoals animatie en zwembaden. Uit de selectie die vervolgens tevoorschijn komt, kun jij zeker weten een accommodatie kiezen.

informatie

Waarom Sunweb?

  • Groot aanbod in bestemmingen
  • Gratis annuleren
  • 2000 last minutes

Andere reisbureaus

Handige Fly Drive tips & kortingen

eten en drinken aan de costa brava

Eten en drinken aan de Costa Brava

Paella Overal aan de Costa Brava kun je heerlijk eten, en daar staat de regio ook om bekend. De Spaanse keuken is natuurlijk sowieso heerlijk, met zijn vele...

Tossa del Mar

Tossa de Mar; parel aan de Costa Brava

Tossa de Mar Tossa de Mar is een super mooi stadje aan de Costa Brava, met geplaveide smalle straatjes, gezellige pleintjes, een prachtig oud kasteel en knu...