Appartementen in Roses

Onafhankelijke reizigers boeken een appartement in Roses

Wie tijdens zijn vakantie niet graag gebonden is en rust en ruimte om zich heen nodig heeft, zoekt in plaats van naar een hotel al gauw naar een vakantiewoning of appartement in Roses. Waar een vakantiehuis vooral handig is voor groepen bestaande uit zes personen of meer, doen appartementen in Rosas prima dienst voor koppels en kleine gezelschappen. Roses is een van de meest charmante badplaatsen aan de Costa Brava. Appartementen vind je in dit dorp zowel in het centrum als aan de haven, direct aan het strand en in de buitenwijken.

Reisorganisaties met appartementen in Roses die wij aanbevelen


Appartementen in Rosas aan het water

Wil je tijdens jouw vakantie aan de Costa Brava wel graag aan het water verblijven, maar niet per se aan het strand? Overweeg dan een verblijf in een van de appartementen in Rosas die aan zijn pittoreske haven zijn gelegen. Bijvoorbeeld Agi Port de Rosas. Het stadscentrum ligt op twee kilometer afstand. Platja de la Punta ligt met een afstand van 300 meter alsnog binnen handbereik. En verblijf je het liefst direct aan het strand? Overweeg dan een appartement in Roses als Vista Roses Mar – Canyelles Petites Platja in de wijk Almadraba –Canyelles, direct aan zee.

Een rustig verblijf in een buitenwijk

Appartementen in Rosas vind je in het toeristische centrum van het voormalige vissersdorp volop. Maar wil je deze vakantie eens wat anders? Wijk dan uit naar een van de buitenwijken. Een appartement in Roses op een rustiger locatie vind je bijvoorbeeld in het complex InmoSantos Apartaments Nuria in de wijk Santa Margarida. De appartementen zijn gewaardeerd met drie sterren en liggen op 300 meter afstand van Playa Santa Margarida. Iets verderop vind je Playa Salatar. Het stadscentrum van Roses ligt op bijna twee kilometer afstand. InmoSantos Apartaments biedt je accommodaties voor maximaal zes personen.

Top 5 Vakantie Aanbieders

Handige tips & blog

eten en drinken aan de costa brava

Eten en drinken aan de Costa Brava

Paella Overal aan de Costa Brava kun je heerlijk eten, en daar staat de regio ook om bekend. De Spaanse keuken is natuurlijk sowieso heerlijk, met zijn vele...

Tossa del Mar

Tossa de Mar; parel aan de Costa Brava

Tossa de Mar Tossa de Mar is een super mooi stadje aan de Costa Brava, met geplaveide smalle straatjes, gezellige pleintjes, een prachtig oud kasteel en knu...