Vakantiehuizen in Platja d’Aro

Helemaal op jezelf met vakantiehuizen aan de Costa Brava

Een vakantiewoning aan de Costa Brava leg je doorgaans niet vast bij een reisorganisatie zoals Tui of Sunweb, maar bij een daarin gespecialiseerde bemiddelaar of een specifieke webite. Soms huur je via de bemiddelaar en andere keren heb je direct contact met de verhuurder. Vakantiehuizen aan de Costa Brava kunnen een gehele woning of villa betreffen, maar ook een appartement, flat of bungalow betekenen.

Vakantiehuizen aan de Costa Brava met een privézwembad

Met het huren van een vakantiewoning in Platja d’Aro aan de Costa Brava zorg je ervoor dat je tijdens je volgende vakantie van optimale privacy kunt genieten. Wil je zelfs het zwemwater met niemand anders dan je eigen reisgezelschap hoeven delen? Kies dan voor een vakantiewoning mt een privézwembad. Dergelijke woningen liggen vaak wat verder van het strand en het toeristische centrum van Platja d’Aro af, maar ook dat heeft zo zijn voordelen.

Reisorganisaties met vakantiehuizen in Platja d'Aro die wij aanbevelen


Vakantiewoningen in Platja d’Aro voor grotere groepen personen

Een vakantiewoning in Platja d’Aro aan de Costa Brava kun je al voor twee personen huren. Vertrek je met je hele familie of vriendengroep richting de Spaanse zon? Dan ga je op zoek naar een vakantiewoning die genoeg ruimte biedt voor alle vakantiegangers, zonder dat ook maar iemand aan privacy hoeft in te boeten. Een voorbeeld van zo een woning is Villa La Bahía met 7 slaapkamers en 6 badkamers. De authentiek ogende Villa Cal Sastre 1595 biedt op zijn beurt capaciteit voor 12 personen.

Een kleine vakantiewoning in Platja d’Aro

Heb je niet per se behoefte aan die extra ruimte, maar wil jij jouw vakantie gewoon lekker op jezelf kunnen vieren? Boek dan een klein verblijf zoals Ely Palaca in Platja d’Aro. Het bevindt zich op de 16e verdieping van een gebouw en biedt je een prachtig panoramisch uitzicht over de kustlijn. Het appartement is direct aan zee gelegen, waardoor een auto niet nodig is. Een ideale plek voor romantische koppels.

Top 5 Vakantie Aanbieders

Handige tips & blog

eten en drinken aan de costa brava

Eten en drinken aan de Costa Brava

Paella Overal aan de Costa Brava kun je heerlijk eten, en daar staat de regio ook om bekend. De Spaanse keuken is natuurlijk sowieso heerlijk, met zijn vele...

Tossa del Mar

Tossa de Mar; parel aan de Costa Brava

Tossa de Mar Tossa de Mar is een super mooi stadje aan de Costa Brava, met geplaveide smalle straatjes, gezellige pleintjes, een prachtig oud kasteel en knu...