Hotels in Platja d’Aro

Kies in Platja d’Aro uit hotels in alle categorieën

In het populaire Platja d’Aro vind je hotels voor elk type vakantieganger. De ruim opgezette badplaats weet de jaarlijkse zomerse toeristenstroom goed te reguleren en elke bezoeker van een onvergetelijke vakantie te voorzien. De afgelopen decennia heeft de badplaats flink geïnvesteerd in zijn accommodaties. Er zijn vele hotels, campings en appartementen gebouwd. In Platja d’Aro een hotel vinden is dus niet lastig. Enkele van de meest exclusieve verblijven van de Costa Brava vind je hier. Hotel Planamar in Playa de Aro en hotel Aromar in Playa de Aro zijn daar voorbeelden van.

Hotel Planamar in Playa de Aro

Hotel Planamar in Playa de Aro is een van de vele viersterrenaccommodaties die deze badplaats net dat beetje extra siert. Het hotel ligt op ongeveer 150 meter afstand van het centrum en laat jou genieten in hoofdletters. Hoe hotel Planamar in Playa de Aro dat doet? Bijvoorbeeld met het zwembad op zijn dakterras. Of met restaurant l’Aiguamarina, waar je aanschuift aan een tafeltje direct aan zee. De Catalaanse gerechten die er worden geserveerd, laten zich ’s avonds vergezellen door de klanken van de live muziek. Het moderne hotel biedt je ook een wellnesscentrum en fitnesscentrum.

Reisorganisaties met hotels in Platja d'Aro die wij aanbevelen


Hotel Aromar in Playa de Aro

Ook hotel Aromar in Playa de Aro biedt je een onvergetelijk verblijf. Het trendy hotel is gelegen in een rustige buurt en werd in 2018 in zijn geheel gerenoveerd. De meeste kamers bieden je zeezicht. Dankzij de stijlvolle architectuur vormt hotel Aromar in Playa de Aro een eenheid met zijn omgeving. Je vindt het hotel op ongeveer een halve kilometer van het centrum, direct gelegen aan de wandelboulevard die op zijn beurt aan het zandstrand grenst. Het restaurant biedt je maaltijden van hoge kwaliteit. Ook vind je in de directe omgeving tal van eetgelegenheden.

Vind in Platja d’Aro een hotel met de perfecte service én ligging

Naast bovengenoemde hotels zijn er in Platja d’Aro veel meer hotels die hun viersterrenwaardering dubbel en dwars verdiend hebben. Zoek je in Platja d’Aro naar een hotel dat je deze luxe biedt en dat ook nog eens tegen een van de mooist mogelijke achtergronden? Parkhotel San Jorge is direct aan de turquoise zee gelegen en wordt omringd door dennenbomen. Een van de mooiste plaatjes van Platja d’Aro biedt dit hotel je dus. Andere hotels met een bijzondere ligging én goede service zijn Top Caleta Palaca en NM Suites.

Een van de beste keuzes op het gebied van all inclusive accommodaties

Platja d’Aro telt vele hotels waar je ook op basis van een all inclusive verzorging kunt verblijven. Hotel Platja Park is op dit gebied een van de topaanbevelingen. Het hotel is vlakbij het strand en het centrum van de badplaats gelegen, maar op sommige dagen lonkt het ruime zwembad van het hotel. Kinderen kunnen van het waterkanon geen genoeg krijgen. Dit grootschalige hotel is geliefd onder zowel Nederlanders en Belgen en zorgt ervoor dat je tijdens je verblijf aan de Costa Brava de controle houdt over je budget.

Top 5 Vakantie Aanbieders

Handige tips & blog

eten en drinken aan de costa brava

Eten en drinken aan de Costa Brava

Paella Overal aan de Costa Brava kun je heerlijk eten, en daar staat de regio ook om bekend. De Spaanse keuken is natuurlijk sowieso heerlijk, met zijn vele...

Tossa del Mar

Tossa de Mar; parel aan de Costa Brava

Tossa de Mar Tossa de Mar is een super mooi stadje aan de Costa Brava, met geplaveide smalle straatjes, gezellige pleintjes, een prachtig oud kasteel en knu...