Campings in Platja d’Aro

Alle vrijheid op een camping in Platja d’Aro

Tijdens een vakantie op een camping in Platja de Aro beleef je de tijd van je leven. Wie in Platja de Aro op een camping verblijft, geniet van een vakantie vol vrijheid. Zo kun je heerlijk luieren aan het lange zandstrand van de badplaats, deelnemen aan watersportactiviteiten of op je camping in Platja d’Aro onder de schaduw van een boom wegkruipen met je favoriete boek. ’s Avonds gaat de gezelligheid met de vele cafés, restaurants en discotheken onafgebroken door. Campings zijn er genoeg. Camping Valldaro in Playa de Aro behoort tot de populairste.

Verblijven op een basic camping in Platja de Aro

Kun jij niet wachten om deze zomer die welverdiende duik in de Middellandse Zee te nemen, maar wil je daar liever niet te diep voor in de buidel hoeven tasten? Dan is Vall d’Or misschien wel de camping in Platja de Aro waarnaar jij op zoek bent. De camping, die van half maart tot eind september is geopend, bestaat al 50 jaar en telt bijna 500 kampeerplekken. Tussen het centrum van Platja de Aro en de camping hoef je slechts vijf minuten te lopen. Ook het fijne zandstrand is nabij.

Reisorganisaties met campings in Platja d'Aro die wij aanbevelen


Op camping Valldaro beleef je Playa de Aro op zijn rustigst

Een ander soort camping in Platja d’Aro vind je op een kilometer afstand van de stranden en boulevard van deze badplaats. Camping Valldaro in Playa de Aro is prachtig opgezet in een mediterraan bos en maakt het je zo mogelijk om je vakantie in alle rust door te brengen. Camping Valldaro in Playa de Aro is een viersterrenresort waar je –behalve in een tent of in een caravan- ook in een bungalow kunt verblijven. Er zijn zwembaden, sportvelden en twee restaurants. Als jongerengroep hier verblijven kan vanaf 19-jarige leeftijd.

Midden in de natuur: Camping Riembau

Vind jij het geen bezwaar als jouw camping in Platja de Aro wat verder is verwijderd van het kloppende hart van deze toeristische badplaats? Overweeg dan eens Camping Riembau; een grote camping midden in een schilderachtige, natuurlijke omgeving die uitnodigt tot tal van sportieve activiteiten. Wandelen, fietsen en paardrijden zijn er geliefde bezigheden. Verblijf je op deze camping in Platja d’Aro, dan is het wellicht handig dat je over een (huur)auto beschikt. De zee ligt op ruim anderhalve kilometer afstand en naar het centrum rijd je van deze accommodatie in tien minuten.

Net buiten Platja de Aro op een camping met een waterparadijs verblijven

Nog zo een camping in Platja d’Aro die geschikt is voor gezinnen, is Eurocamping. Deze bevindt zich net buiten het centrum van de badplaats, op 300 meter afstand van het strand. Als je wilt, loop je binnen een minuut naar Platja de Aro vanaf deze camping. Heb je eens geen zin in een duik in de Middellandse Zee? Dan biedt deze camping in Platja d’Aro een oplossing. Het zwembadgedeelte is uitgerust met diverse glijbanen en heeft een apart peuterbad. Het geheel ligt in de schaduw van de omringende bomen.

Top 5 Vakantie Aanbieders

Handige tips & blog

eten en drinken aan de costa brava

Eten en drinken aan de Costa Brava

Paella Overal aan de Costa Brava kun je heerlijk eten, en daar staat de regio ook om bekend. De Spaanse keuken is natuurlijk sowieso heerlijk, met zijn vele...

Tossa del Mar

Tossa de Mar; parel aan de Costa Brava

Tossa de Mar Tossa de Mar is een super mooi stadje aan de Costa Brava, met geplaveide smalle straatjes, gezellige pleintjes, een prachtig oud kasteel en knu...