Vakantiehuizen in Pals

Geniet van privacy en een oase van groen in een vakantiehuis in Pals

Pals staat bekend als een van de meest charmante dorpjes die je tijdens je verblijf aan de Costa Brava kunt bezoeken. Dus waarom zou je er ook niet gewoon verblijven? Pals bestaat uit twee delen: het wat hoger gelegen middeleeuwse stadje met zijn gezellige, kronkelende straatjes en het toeristische gedeelte aan zee. Naast hotels, appartementen en campings behoren ook vakantiewoningen tot de mogelijke accommodaties in deze badplaats. Een vakantiehuis in Pals vind je zowel aan de zeezijde bij het toeristische centrum als rond het historische dorpje zelf.

Reisorganisaties met vakantiehuizen in Pals die wij aanbevelen


Vakantiewoningen in de directe nabijheid van het historische Pals

Een groot gedeelte van de vakantiewoningen in deze plaats ligt niet direct aan zee, maar rond het historische dorpje. Deze bevindt zich ongeveer zes kilometer landinwaarts. Een fijn vakantiehuis in Pals vind je onder andere in de mediterraan ingerichte woning Can Caranta, die met vier sterren gewaardeerd wordt en tegen het centrum van Pals aan ligt. Ook Can Magi, op anderhalve kilometer afstand van het dorpje, is een geschikt vakantiehuis in Pals. Zijn vier slaapkamers en twee badkamers bieden ruimte aan acht personen. Ook zijn er een privézwembad en een barbecue.

Een vakantiehuis in Pals vlakbij het strand

Verblijf jij het liefst in een vakantiehuis in Pals waar je de zee al kunt ruiken wanneer je ’s ochtends opstaat? In vakantiewoning Isern Baix 2H ruik je hem niet alleen, maar kun je hem vanaf je terras ook zien. De woning bevindt zich op 300 meter afstand van het strand en is ideaal voor koppels, maar kan met zijn 65 vierkante meter ook dienst doen voor meerdere personen. Ook Calsina Bax 2H is een vakantiehuis in Pals dat niet ver van de zee verwijderd is. Platja de Pals ligt op 400 meter afstand.

Top 5 Vakantie Aanbieders

Handige tips & blog

eten en drinken aan de costa brava

Eten en drinken aan de Costa Brava

Paella Overal aan de Costa Brava kun je heerlijk eten, en daar staat de regio ook om bekend. De Spaanse keuken is natuurlijk sowieso heerlijk, met zijn vele...

Tossa del Mar

Tossa de Mar; parel aan de Costa Brava

Tossa de Mar Tossa de Mar is een super mooi stadje aan de Costa Brava, met geplaveide smalle straatjes, gezellige pleintjes, een prachtig oud kasteel en knu...