Hotels in Pals

Vind jouw hotel in Pals, een van de mooiste dorpjes van heel Catalonië

Het stadje Pals aan de Costa Brava ligt op enkele kilometers afstand van de Franse grens en bevindt zich in een bijzonder gebied waar zee, bergen en cultuur elke bezoeker de meest veelzijdige vakantie weten te bieden. Pals bestaat in feite uit twee delen: het middeleeuwse stadje en het toeristische gedeelte dat direct aan Platja de Pals is gelegen. De meeste hotels bevinden zich in het resort aan zee, alhoewel je ook als rustzoeker genoeg opties hebt in het hoger gelegen Pals en de groene omgeving daaromheen.

Reisorganisaties met hotels in Pals die wij aanbevelen


Verblijf in een hotel aan of vlakbij het strand Platja de Pals

Vertrek jij vooral voor zon, zee en strand naar de Costa Brava en zijn natuur en cultuur voor jou bijzaak? Grote kans dat je in Pals dan het liefst aan het strand vertoeft, of in ieder geval in een accommodatie op minimale afstand daarvan. Een populair hotel in Platja de Pals is het viersterrenhotel La Costa Hotel Golf & Beach Resort. De ruim opgezette camping grenst direct aan het strand van Platja de Pals. Naast een ruim buitenzwembad beschikt het over een fitnesscentrum en een bar en restaurant.

Een hotel in of rond het historische stadje Pals

Is het strand niet de hoofdreden voor jouw bezoek aan Pals? Dan heb je wellicht ook geen behoefte aan een accommodatie direct aan Platja de Pals, maar wil je misschien iets verder daarvandaan, in het historische stadje zelf verblijven. Het kleinschalige hotel Es Portal ligt in de directe nabijheid van het middeleeuwse Pals en biedt romantisch ingerichte kamers in een gerenoveerde, 16e-eeuwse boerderij. Ook hotel Mas Salvi, gelegen in de groene omgeving bij Pals, biedt je een uniek verblijf. Bij Mas Salvi overnacht je in een 17e-eeuws en eveneens gerenoveerd landhuis.

Top 5 Vakantie Aanbieders

Handige tips & blog

eten en drinken aan de costa brava

Eten en drinken aan de Costa Brava

Paella Overal aan de Costa Brava kun je heerlijk eten, en daar staat de regio ook om bekend. De Spaanse keuken is natuurlijk sowieso heerlijk, met zijn vele...

Tossa del Mar

Tossa de Mar; parel aan de Costa Brava

Tossa de Mar Tossa de Mar is een super mooi stadje aan de Costa Brava, met geplaveide smalle straatjes, gezellige pleintjes, een prachtig oud kasteel en knu...