Campings in Pals

Te midden van natuur en historie op een camping in Pals in Spanje

Op een camping in Pals aan de Costa Brava heb je alles wat je je tijdens je vakantie wenst binnen handbereik. Het dorpjes ligt op slechts enkele kilometers van de Franse grens en weet strand, bergen en cultuur perfect met elkaar te verenigen. Aan de campings in Pals kan in overig Spanje menig camping een voorbeeld nemen. Je kunt direct aan Playa de Pals op een camping verblijven, maar ook wat verder weg van de drukte, meer richting de heuvelachtige gebieden en het historische dorpje verblijven.

Populaire campings in Pals aan de Costa Brava

Ga je op websites zoals Booking.com op zoek naar een geschikte camping in Pals aan de Costa Brava, dan is er altijd een aantal dat erbovenuit steekt. Zo verschijnt bijvoorbeeld camping Playa Brava niet alleen vaak bovenaan in de zoekresultaten, maar wordt hij ook op Zoover hoog gewaardeerd door zijn gasten. Camping Playa Brava heeft een unieke locatie, tussen de zee en een binnenmeer in. Een andere camping in Pals in Spanje die jaarlijks op veel populariteit mag rekenen, is Max Patoxas. Ook deze camping wordt omgeven door natuurlandschappen én enkele golfbanen.

Reisorganisaties met campings in Pals die wij aanbevelen


Verblijf in Pals in Spanje op een camping die je alle comfort van thuis biedt

Wil je in Pals in Spanje graag op een camping verblijven, zonder op het comfort dat je thuis hebt in te hoeven boeten? Kies in deze sfeervolle badplaats dan bijvoorbeeld voor camping Interpals. Deze viersterrencamping wordt door bezoekers, zoals blijkt uit recensies op Zoover, vooral gewaardeerd om zijn ligging, hygiëne en staat van het sanitair. Deze camping in Pals aan de Costa Brava ligt op enkele honderden meters afstand van het strand en behoort tot een van de meest sfeervolle campings van de hele kustlijn.

Kamperen op niveau in een vijfsterrenresort

Wil je luxe en comfort naar een nog niveau hoger tillen? Kies dan voor een camping in Pals in Spanje die gewaardeerd wordt met vijf sterren. Zo spreek je eigenlijk niet meer van zomaar een camping, maar van een resort. Cypsela Resort in Pals in Spanje is een camping in een prachtige omgeving vlakbij Platja de Pals. In vijf minuten loop je van deze camping naar het langgerekte zandstrand. Ook de shuttlebus van Cypsela Resort kan je daar gratis naartoe brengen. De camping beschikt onder andere over speeltuinen, een multisportterrein, supermarkt, restaurant en animatie.

Niet direct aan Playa de Pals, maar op een camping in de luwte verblijven

Hoeft het van jou allemaal niet zo groots en uitgebreid? Zoek je niet per se direct aan zee, aan Playa de Pals een camping? Gelukkig weet de badplaats dankzij de aanwezigheid van camping Neptuno aan jouw wensen te voldoen. Playa de Pals is vanaf de camping ongeveer vijftien minuten lopen. Uiteraard heeft hij een ruim zwembad. Beschutting tegen de felle Spaanse zon vind je onder de vele pijnbomen die de camping sieren. In het hoogseizoen worden er diverse activiteiten georganiseerd en is er voor de kinderen animatie.

Top 5 Vakantie Aanbieders

Handige tips & blog

eten en drinken aan de costa brava

Eten en drinken aan de Costa Brava

Paella Overal aan de Costa Brava kun je heerlijk eten, en daar staat de regio ook om bekend. De Spaanse keuken is natuurlijk sowieso heerlijk, met zijn vele...

Tossa del Mar

Tossa de Mar; parel aan de Costa Brava

Tossa de Mar Tossa de Mar is een super mooi stadje aan de Costa Brava, met geplaveide smalle straatjes, gezellige pleintjes, een prachtig oud kasteel en knu...