Appartementen in Pals

Houd je vakantie met een appartement in Pals low-budget

In en rond Pals is er genoeg te beleven. Grote kans dat jij niet alleen maar op je ligbedje wilt vertoeven. Door een appartement in Pals te huren, kun je –zeker met een groter reisgezelschap- flink op je uitgaven besparen. Zo houd je een groter budget over voor leuke dingen op locatie. Ook bespaar je dankzij de aanwezigheid van een keuken op de kosten van het buiten de deur eten. Net als in veel andere Spaanse badplaatsen is ook in Pals een appartement vaak voorzien van extra’s zoals een barbecue of zwembad.

Reisorganisaties met appartementen in Pals die wij aanbevelen


Populaire accommodaties

Ga je op zoek naar een appartement in Pals, dan presenteren de meeste boekingswebsites je dezelfde accommodaties. En niet geheel zonder reden. Huur in Pals een appartement bij het complex Les Dunes om direct aan het strand te vertoeven. Of leg 800 meter verderop je verblijf bij het driesterrenappartement Sa Guilla vast. En ben je vooral op zoek naar een ruim appartement in Pals? Neem dan eens een kijkje bij Apartaments Golf Mar. Het complex – dat in totaal vijftien appartementen telt- beschikt over een ruime tuin en buitenzwembaden die uitzicht bieden op het strand van Pals.

Huur in Pals een appartement voor jou en je huisdier

Zoek je in Pals naar een appartement waar niet alleen jij welkom bent, maar je trouwe viervoeter deze vakantie ook mag doorbrengen? De Costa Brava biedt genoeg accommodaties voor huisdierenbezitters en daar is Pals geen uitzondering op. Pals behoort ook nog eens tot de mooiste plekken van de regio om je huisdier mee naartoe te nemen. Verblijf bijvoorbeeld in de groene omgeving van Petit Pals, op slechts 250 meter afstand van het middeleeuwse dorpje. Dichtbij het strand logeren? Overweeg dan de appartementen van Paradis 2D, op 300 meter afstand van het zandstrand.

Top 5 Vakantie Aanbieders

Handige tips & blog

eten en drinken aan de costa brava

Eten en drinken aan de Costa Brava

Paella Overal aan de Costa Brava kun je heerlijk eten, en daar staat de regio ook om bekend. De Spaanse keuken is natuurlijk sowieso heerlijk, met zijn vele...

Tossa del Mar

Tossa de Mar; parel aan de Costa Brava

Tossa de Mar Tossa de Mar is een super mooi stadje aan de Costa Brava, met geplaveide smalle straatjes, gezellige pleintjes, een prachtig oud kasteel en knu...