Vakantiehuizen in Palamos

Ontdek de prachtige omgeving vanuit je vakantiewoning in Palamos

Boek je een vakantiehuis in Palamos, dan kun je aftellen naar een verblijf in een veelzijdige omgeving. Het vissersdorp Palamos behoort tot de rustigere bestemmingen van de Costa Brava en is gelegen aan een voorgebergte van de Sierra de las Gabarras. Met een woning of villa in Palamos heb je alle vrijheid en ruimte om de natuurlijke landschappen te genieten. Of om natuurlijk heerlijk te gaan zwemmen, snorkelen of duiken aan een van de stranden van deze badplaats. Behalve voor een vakantiewoning kun je ook voor een bungalow in Palamos kiezen.

Een vakantiehuis in Palamos nabij het centrum van het vissersdorp

Vind jij het belangrijk dat jouw vakantiewoning in Palamos in of bij het sympathieke centrum van deze badplaats is gelegen? Alhoewel de badplaats tot de rustigere bestemmingen aan de Costa Brava behoort, is een centraal gelegen vakantiehuis in Palamos makkelijk gevonden. Bijvoorbeeld de woning Bravissimo Costa Brava-Palamós. Met zijn 300 vierkante meter oppervlakte en drie aparte slaapkamers biedt hij ruimte aan maximaal zes personen. De modern ingerichte accommodatie inclusief privéparkeergelegenheid bevindt zich op 200 meter afstand van Platja Gran. In tien minuten loop je naar de gezellige haven.

Reisorganisaties met vakantiehuizen in Palamos die wij aanbevelen


Een bijzondere accommodatie voor soloreizigers of koppels

De Costa Brava mag dan geliefde bestemming zijn onder families, ook voor koppels en soloreizigers zijn er genoeg accommodaties op maat. Een voor één of twee personen geschikte vakantiewoning in Palamos vind je bijvoorbeeld in Finca Bell-Lloc. Een bijzondere accommodatie, want hier verblijf je op een landgoed in een groene, heuvelachtige omgeving. Het strand van Cala de la Fosca ligt op vijf minuten rijden. Als soloreiziger of koppel huur je een zeer ruime kamer met alle faciliteiten en luxe die bij een vakantiewoning horen. Gehele woningen zijn overigens ook beschikbaar op het landgoed.

Pak het écht luxe aan met een villa in Palamos

Het verschil tussen een vakantiewoning en een villa in Palamos is dat die laatstgenoemde nog net een tikkeltje luxer is. Heb jij gedurende je verblijf aan de Costa Brava behoefte aan maximale ontspanning, overweeg dan eens een verblijf in Villa Paros. Deze villa in Palamos biedt ruimte aan maximaal acht personen en is gelegen in een rustige omgeving, vlakbij Palamos en La Fosca. Het privézwembad en de diverse terrassen geven je vanaf deze villa in Palamos een immens uitzicht over de in het felle zonlicht fonkelende Middellandse Zee.

Het huren van een bungalow in Palamos

Ben je wel op zoek naar de vrijheid van een geheel eigen accomodatie, maar is het huren van een vakantiehuis in Palamos niet hetgeen waar je naar op zoek bent? Dan beantwoordt een bungalow in Palamos wellicht aan je wensen. Hier geniet je van dezelfde privacy, maar verblijf je in een iets meer basic accommodatie. Dat betekent dus ook dat een bungalow in Palamos in verreweg de meeste gevallen goedkoper is dan een vakantiehuis met dezelfde oppervlakte. Vaak bevinden ze zich op een camping. Driesterrencamping King’s is een geliefde camping binnen deze badplaats en biedt diverse bungalows.

Top 5 Vakantie Aanbieders

Handige tips & blog

eten en drinken aan de costa brava

Eten en drinken aan de Costa Brava

Paella Overal aan de Costa Brava kun je heerlijk eten, en daar staat de regio ook om bekend. De Spaanse keuken is natuurlijk sowieso heerlijk, met zijn vele...

Tossa del Mar

Tossa de Mar; parel aan de Costa Brava

Tossa de Mar Tossa de Mar is een super mooi stadje aan de Costa Brava, met geplaveide smalle straatjes, gezellige pleintjes, een prachtig oud kasteel en knu...