Vakantiehuizen in L’estartit

Vakantiehuizen in Estartit voor vakantiegangers die hun eigen plan trekken

Estartit ligt aan een van de mooiste gedeelten van de Costa Brava. Het is een plek om niet alleen te zonnebaden, maar ook om sportieve activiteiten te ondernemen en de bijzondere natuur te ontdekken. Ook een flinke portie cultuur ligt binnen handbereik. Verblijf je in een vakantiehuis in Estartit, dan trakteer je jezelf op de grootst mogelijke zelfstandigheid. Je komt en gaat wanneer je wilt en eet wat en wanneer je wilt. Helemaal met een vakantiehuis in Estartit in de wijk Torre Villa geniet je van maximale rust en privacy.

Populaire vakantiehuizen in Estartit

Ga je op zoek naar een vakantiewoning in deze badplaats, dan kom je vaak dezelfde accommodaties tegen. Het zijn de door eerdere bezoekers sterkst aangeraden vakantiehuizen in Estartit op basis van onder andere hun ligging of faciliteiten. Zo verblijf je in de viersterrenaccommodatie Empordà Residencial in een chic herenhuis en ligt Casa Atalaya niet alleen vlakbij zee, maar biedt je daar ook een indrukwekkend uitzicht op. Bovendien heeft dit vakantiehuis in Estartit ruimte voor maximaal twaalf gasten. Casa d’Or heeft een capaciteit voor vier personen, staat huisdieren toe en en beschikt over voorzieningen voor invaliden.

Reisorganisaties met vakantiehuizen in L'Estartit die wij aanbevelen


Huur ook met een beperkt budget een vakantiehuis in Estartit

Wie zegt dat je alleen met een goed gevulde portemonnee een vakantiehuis in Estartit kunt huren? Een vakantiewoning hoeft lang niet altijd een vakantievilla te betreffen. Zo zijn er ook kleinere vakantiehuizen in Estartit die je voor vrijwel net zoveel geld als voor een hotel kunt vastleggen. Een voorbeeld daarvan is Villa Brigid, die met zijn 75 vierkante meter aan maximaal vijf personen ruimte biedt. Dit vakantiehuis in Estartit ligt vlakbij zee. Ook voor RVHotels Casa Heemstede –een herenhuis met drie slaapkamers en een privézwembad- is geen groot budget nodig.

Huur een vakantiehuis in Estartit in de wijk Torre Vella

Veel toeristen huren hun vakantiehuis in Estartit in Torre Vella. Dit is een rustige, groene buitenwijk die op ongeveer vier kilometer afstand van de gezellige badplaats ligt. De vakantiehuizen in Estartit betreffen hier voornamelijk vakantievilla’s. De luxe woningen zijn geschikt voor groepen van variërende aantallen. De volledige rust en privacy maken je verblijf in Estartit, samen met luxe faciliteiten zoals een privézwembad, onvergetelijk. De woningen zijn via diverse aanbieders te huren. Wel is het handig om over een (huur)auto te beschikken wanneer je in een vakantiehuis in Estartit in Torre Vella verblijft.

Huur een vakantiebungalow in Estartit

Naast het huren van een vakantiehuis in Estartit is ook het huren van een vakantiebungalow in diezelfde badplaats geen verkeerd idee. Deze twee accommodatietypen lijken sterk op elkaar. Het grootste verschil is dat een vakantiebungalow doorgaans maar één verdieping heeft. Bungalows vind je zowel vrijstaand als in vakantieparken of campings. Een goede vakantiebungalow in Estartit vind je bijvoorbeeld op camping Emporda. De bungalows zijn geschikt voor vier tot vijf personen. De camping richt zich voornamelijk op families en beschikt over het Certificaat van Familietoerisme. Activiteiten en animatie zijn in juni, juli en augustus volop aanwezig.

Top 5 Vakantie Aanbieders

Handige tips & blog

eten en drinken aan de costa brava

Eten en drinken aan de Costa Brava

Paella Overal aan de Costa Brava kun je heerlijk eten, en daar staat de regio ook om bekend. De Spaanse keuken is natuurlijk sowieso heerlijk, met zijn vele...

Tossa del Mar

Tossa de Mar; parel aan de Costa Brava

Tossa de Mar Tossa de Mar is een super mooi stadje aan de Costa Brava, met geplaveide smalle straatjes, gezellige pleintjes, een prachtig oud kasteel en knu...