Appartementen in L’estartit

Een appartement in Estartit, precies zoals je voor ogen hebt

Hoe ziet jouw ideale appartement in Estartit eruit? Midden in het centrum, zodat je binnen enkele stappen het goudgele zand tussen je tenen door voelt glijden? Of ben je meer een rustzoeker en kijk je het liefst uit op de groene heuvels? Sluit je ogen en maak je een voorstelling van jouw ideale appartement in Estartit. Zeker weten dat je het vindt. Appartementen in Estartit zijn er in alle soorten en maten. Het voormalige vissersdorp weet iedereen van een comfortabel verblijf te garanderen en biedt tal van activiteiten en bezienswaardigheden.

Reisorganisaties met appartementen in L'Estartit die wij aanbevelen


Low-budget op vakantie: basic appartementen in Estartit

Low-budget appartementen in Estartit zijn niet moeilijk te vinden. Wil jij graag een goed bed, schoon sanitair en een fijne ligging en heb je verder weinig andere eisen? Dan is Apartamentos Centremar een prima keuze. Deze driesterrenaccommodatie betreft in feite een aparthotel dat op 500 meter afstand van het strand ligt. RVHotels Estartit Confort biedt je appartementen met een ruim zonneterras, op 400 meter afstand van het strand. Ook is er een gedeeld buitenzwembad op het terrein aanwezig. Van diezelfde keten is RVHotels Apartamentos Tropic ideaal voor een gezelschap van twee reizigers.

Genieten van luxe zoals je die zelfs thuis niet kent

Hoewel er natuurlijk ook veel appartementen in Estartit staan die tot de middenklasse behoren, kun je met een luxe appartement in Estartit de komende vakantie eens flink uitpakken. Neem bijvoorbeeld de accommodatie Volendam 18. Dit appartement in Estartit is gelegen in een weelderig groene omgeving in de buitenwijk Torre Vella. Een ideale plek voor rustzoekers. De naam mag je dan wel aan Nederland doen denken, in dit appartement in Estartit ben je echter even helemaal weg van alle dagelijkse beslommeringen. Estartit zelf ligt op vier kilometer afstand van het appartement.

Top 5 Vakantie Aanbieders

Handige tips & blog

eten en drinken aan de costa brava

Eten en drinken aan de Costa Brava

Paella Overal aan de Costa Brava kun je heerlijk eten, en daar staat de regio ook om bekend. De Spaanse keuken is natuurlijk sowieso heerlijk, met zijn vele...

Tossa del Mar

Tossa de Mar; parel aan de Costa Brava

Tossa de Mar Tossa de Mar is een super mooi stadje aan de Costa Brava, met geplaveide smalle straatjes, gezellige pleintjes, een prachtig oud kasteel en knu...