Hotels in Gerona

Deze hotels in Gerona vormen voor jou een ideale uitvalsbasis

Het charmante Girona dat over een interessant historisch centrum beschikt, is de laatste jaren een steeds populairder wordende bestemming. Niet alleen voor een stedentrip, maar vooral als onderdeel van een zonvakantie aan de Costa Brava. Bezoek de stad voorafgaand aan of na je strandvakantie, of onderbreek het zonnebaden aan de populaire kust met een tripje naar Girona. Er zijn meer dan voldoende hotels in Gerona te vinden, behorend tot verschillende prijsklassen. Ook een hotel bij Airport Gerona behoort tot de mogelijkheden voor degenen die de stad slechts als overbrugging gebruiken.

Reisorganisaties met hotels in Gerona die wij aanbevelen


Hotels in Gerona, midden in de stad

Wil jij de stad écht proeven, dan is het natuurlijk het leukst om in zijn centrum te verblijven. Door in een van de hotels in Gerona in het historische centrum te verblijven, heb je alle bezienswaardigheden binnen handbereik. Verblijf bijvoorbeeld in Hotel Nord 1901 Superior, een door een familie gerund hotel dat op honderd meter afstand van de gekleurde huizen aan de Onyar ligt. Bij mooi weer ontbijt je in de goed onderhouden tuin. Een van de goedkopere hotels in Gerona die ook in het centrum zijn gelegen, is hotel Ultonia.

Boek een hotel nabij Airport Gerona

Vormt Girona slechts als een stop voorafgaand aan of na je reis, dan vind je een hotel nabij Airport Gerona misschien een verstandiger idee. Ook als je vlucht laat aankomt en je geen zin hebt om daarna nog verder te reizen naar jouw bestemming aan de Costa Brava, is het boeken van een hotel bij Airport Gerona het beste wat je kunt doen. Een veel gemaakte keuze is Hotel Vilobi, dat op loopafstand van de terminal ligt. Ook bevindt dit hotel zich dichtbij het openbaar vervoer dat je naar de stad en de Costa Brava brengt.

Top 5 Vakantie Aanbieders

Handige tips & blog

eten en drinken aan de costa brava

Eten en drinken aan de Costa Brava

Paella Overal aan de Costa Brava kun je heerlijk eten, en daar staat de regio ook om bekend. De Spaanse keuken is natuurlijk sowieso heerlijk, met zijn vele...

Tossa del Mar

Tossa de Mar; parel aan de Costa Brava

Tossa de Mar Tossa de Mar is een super mooi stadje aan de Costa Brava, met geplaveide smalle straatjes, gezellige pleintjes, een prachtig oud kasteel en knu...