Vakantiehuizen in Figueres

Actieve vakantievierders kiezen voor een vakantiehuis in Figueres

Figueres is een Spaans stadje dat in één adem wordt genoemd met de wereldberoemde kunstenaar Salvador Dalí. Behalve dat Figueres zelf voor cultuur en historie staat, vind je dit ook terug in enkele nabijgelegen kustplaatsen aan de Costa Brava, zoals Pals en Cadaqués. Daarnaast is Figueres vlakbij enkele natuurparken en –reservaten gelegen. En met de stranden van de Costa Brava binnen handbereik, vormt het stadje een ideale bestemming voor een vakantie in Noord-Spanje. Huur je een vakantiehuis in Figueres, dan geniet je van een actieve vakantie in de regio, precies hoe jij wilt.

Reisorganisaties met vakantiehuizen in Figueres die wij aanbevelen


Vakantiewoningen voor kleine tot middelgrote gezelschappen

Een vakantiehuis in Figueres is zowel voor grote groepen als gezelschappen van beperkte omvang vindbaar. Binnen die laatstgenoemde categorie is het voor vier personen geschikte Azabache een populaire accommodatie. Het verblijf is in boheemse stijl ingericht en biedt je vanaf zijn balkon uitzicht op Figueres. Vakantiehuis Victoria biedt ruimte aan zes personen. Dit vakantiehuis in Figueres heeft twee aparte slaapkamers en in de woonkamer staat een slaapbank. Huur je deze woning, dan heb je ook de beschikking over een een terras met een barbecue. Voor eventuele kinderen is er een speeltuin aanwezig.

Vakantiehuizen in Figueres voor grote groepen

Vertrek je dit jaar niet alleen met je partner, gezin of beste vrienden naar de Costa Brava, maar ga je met het hele elftal of de complete familie naar Spanje? Ook dan weet Figueres je een accommodatie op maat te bieden. Vakantiewoning Can Berge kan 16 tot 20 personen huizen. Dit vakantiehuis in Figueres is met 3 sterren gewaardeerd en heeft een oppervlakte van maar liefst 250 vierkante meter. De woning telt 8 slaapkamers en 6 badkamers. De afstand tussen deze woning en het stadje zelf bedraagt 850 meter. Je kan het dus wandelend af.

Top 5 Vakantie Aanbieders

Handige tips & blog

eten en drinken aan de costa brava

Eten en drinken aan de Costa Brava

Paella Overal aan de Costa Brava kun je heerlijk eten, en daar staat de regio ook om bekend. De Spaanse keuken is natuurlijk sowieso heerlijk, met zijn vele...

Tossa del Mar

Tossa de Mar; parel aan de Costa Brava

Tossa de Mar Tossa de Mar is een super mooi stadje aan de Costa Brava, met geplaveide smalle straatjes, gezellige pleintjes, een prachtig oud kasteel en knu...