Hotels in Figueres

Vind een hotel in Figueres en neem de tijd om de stad van Dalí te leren kennen

Het om zijn kunst, cultuur en gastronomie geliefde stadje Figueres is een leuke bestemming voor een dagtrip vanuit de Costa Brava. Wil je Figueres echter op je gemak bekijken, dan kies je voor een overnachting, bijvoorbeeld in een van de hotels in Figueres. Hotel Plaza en Hotel Restaurant Ronda behoren tot veel geboekte accommodaties, maar eigenlijk heeft elk hotel in Figueres zo zijn charme.

Enkele van de populairste hotels in Figueres

Welke hotels in Figueres er volgens zijn bezoekers met kop en schouders bovenuit steken? Alhoewel smaken verschillen en eisen en wensen voor iedere gast anders zijn, worden hotel Pirineos en hotel restaurant Ronda Figueres vaak genoemd als topaccommodaties. Het Ronda hotel in Figueres ligt op een kilometer afstand van de stad en biedt gratis parkeergelegenheid. Viersterrenaccommodatie Pirineos met zijn restaurant El Pelegri ligt 500 meter dichter bij Figueres.

Reisorganisaties met hotels in Figueres die wij aanbevelen


Hotels met de mooiste uitzichten, vlak buiten Figueres

Wanneer je in een omgeving als deze verblijft, tellen niet alleen de faciliteiten en het interieur van je hotelkamer, maar ook de ligging van de accommodatie en de uitzichten die deze biedt. Hotels die bekend staan om hun uitzicht, zijn onder andere hotel Emporda, hotel restaurant Bon Retorn en hotel restaurant Figueres Parc. Midden in een heuvelachtige omgeving kijk je op het prachtige, groene landschap. Figueres ligt op enkele minuten rijden.

Hotels voor liefhebbers van Dalí

Op zoek naar een hotel in Figueres dat je nog dichter bij Salvador Dalí weet te brengen? Overweeg dan een verbijf in Duran hotel & restaurant. Deze driesterrenaccommodatie ligt op 100 meter afstand van het museum. In zijn bijbehorende restaurant was Dalí vroeger zelf te gast. Ook hotel Rambla is een van de hotels in Figueres die voor liefhebbers van de kunstenaar een interessante optie vormen. Hotel Rambla ligt aan de boulevard van het stadje.

Top 5 Vakantie Aanbieders

Handige tips & blog

eten en drinken aan de costa brava

Eten en drinken aan de Costa Brava

Paella Overal aan de Costa Brava kun je heerlijk eten, en daar staat de regio ook om bekend. De Spaanse keuken is natuurlijk sowieso heerlijk, met zijn vele...

Tossa del Mar

Tossa de Mar; parel aan de Costa Brava

Tossa de Mar Tossa de Mar is een super mooi stadje aan de Costa Brava, met geplaveide smalle straatjes, gezellige pleintjes, een prachtig oud kasteel en knu...