Zoek & boek

Campings in Figueres

  • Prachtige stranden & baaien
  • Historische trekpleisters
  • Perfect klimaat
  • Levendige badplaatsen

Verblijf op een camping in Figueres in een glooiend landschap vol verrassingen

Alhoewel Figueres voor de meeste zonzoekers aan de Costa Brava vooral een populaire bestemming is voor dagtrips, wil dat niet zeggen dat het stadje niet over voldoende accommodaties beschikt. Hotels en appartementen zijn er genoeg op deze bestemming. Maar heb je ook wel eens over een camping in Figueres nagedacht? Een camping in Figueres in Spanje betekent niet alleen een verblijf in een prachtig natuurlijk landschap, maar ook een prijskaartje dat aanzienlijk prettiger is in vergelijking met campings aan de Costa Brava. Ook geen vervelende bijkomstigheid, toch?

Figueres campings
Waar wacht je nog op?

Boek direct je camping in Figueres

Camping Esponellà Figueres

Camping Esponellà, de enige camping in Figueres in Spanje

De enige camping van Figueres in Spanje heet Esponellà. Hij ligt aan de oever van de rivier Fluvià en is dankzij zijn ligging geschikt voor rasechte rustzoekers. Zowel koppels als families brengen hier graag een aantal dagen van hun vakantie in Noord-Spanje door. Op deze camping in Figueres kun je een kampeerplek huren, maar ook in een bungalow verblijven. Bovendien heeft deze camping een sportterein en een minigolfterrein en is hij huisdiervriendelijk. Camping Esponellà is dé uitvalsbasis voor uitstapjes in de natuur. Natuurpark Aiguamolls d’Emporda en Alta Garrotxa wachten op je!

Camping Can Coromines

Alhoewel er slechts één camping in Figueres is, heb je in de directe omgeving van dit bijzondere stadje nog enkele andere opties. Een camping vlakbij Figueres in Spanje is bijvoorbeeld camping Can Coromines in het dorpje Maià de Montal. Dit dorp telt 450 inwoners en ligt wat meer in het binnenland, op ongeveer 20 minuten rijafstand van Figueres. De kleinschalige en schaduwrijke camping mag op hoge beoordelingen van zijn gasten rekenen. Op camping Can Coromines kom je dankzij de rustige en groene omgeving helemaal tot rust en is het genieten van de uitzichten op het bergachtige landschap.

Camping Can Coromines Figueres
Wat heb je nodig?

Goed voorbereid op vakantie

Meer weten over de Costa Brava?

Pablo helpt je verder

Hulp nodig bij het kiezen van je accommodatie of bij het boeken van vliegtickets? Meer weten over de levendige badplaatsen in de Costa Brava? Of ben je benieuwd naar onontdekte pareltjes in de regio?

Pablo Costa Brava expert
  • Prachtige stranden & baaien
  • Historische trekpleisters
  • Perfect klimaat
  • Levendige badplaatsen

Een moment geduld. We zoeken het geschikte aanbod in de Costa Brava voor je…