Appartementen in Figueres

Boek een appartement in Figueres en beleef de stad van Dalí

Boek jij je vakantie naar de Costa Brava en omgeving niet hoofdzakelijk om aan het strand te liggen, maar zijn natuur, cultuur en historie een essentieel onderdeel van jouw reis? Een appartement is een type accommodatie dat veel ondernemende vakantiegangers weet te bekoren, vanwege de grote mate van zelfstandigheid die het ze geeft. Een appartement is in Figueres makkelijk gevonden en via diverse websites te boeken.

The Museum Apartments

In Figueres draait het voornamelijk om…… juist, Salvador Dalí. De kunstenaar die hier het levenslicht zag en ook de laatste jaren van zijn leven doorbracht. Het Teatre-Museu Dalí weet vooral in de zomermaanden grote getalen bezoekers te trekken. Boek je een volledig ingerichte kamer in The Museum Apartments, dan verblijf je direct naast deze grote trekpleister. Vanaf het terras heb je uitzicht op de stad, maar vooral op het kleurrijke en bijzondere museum.

Reisorganisaties met appartementen in Figueres die wij aanbevelen


Budgetvriendelijke appartementen in Figueres

Ben jij op zoek naar een appartement in Figueres dat vriendelijk is voor je portemonnee? Overweeg dan eens een verblijf in Cal Sastre, dat op 500 meter van het centrum ligt. Dit appartement in Figueres biedt met 45 vierkante meter ruimte voor 2 personen. Ook Apartments Figueres, op 350 meter afstand van La Rambla, heeft studio’s voor 2 personen. Tevens kunnen hier familiekamers voor 4 of 6 personen worden geboekt.

Appartementen met nét dat beetje extra

Op zoek naar nét dat beetje extra charme of luxe tijdens je verblijf in dit kunststadje? Een voor jou geschikt appartement in Figueres is dan wellicht het met 4 sterren gewaardeerde Apartaments Terraza Figueres. Het complex ligt dichtbij winkels, restaurants en bezienswaardigheden. Ook Azabache behoort tot de topaccommodaties. Behalve aan zijn bijzondere, boheemse inrichting heeft het dit ook aan zijn locatie te danken. Het balkon van deze accommodatie geeft je een prachtig uitzicht over de stad.

Top 5 Vakantie Aanbieders

Handige tips & blog

eten en drinken aan de costa brava

Eten en drinken aan de Costa Brava

Paella Overal aan de Costa Brava kun je heerlijk eten, en daar staat de regio ook om bekend. De Spaanse keuken is natuurlijk sowieso heerlijk, met zijn vele...

Tossa del Mar

Tossa de Mar; parel aan de Costa Brava

Tossa de Mar Tossa de Mar is een super mooi stadje aan de Costa Brava, met geplaveide smalle straatjes, gezellige pleintjes, een prachtig oud kasteel en knu...