Vakantiehuizen in Begur

Het genot van een vakantiehuis in Begur

Het kleine plaatsje Begur aan de Spaanse Costa Brava telt 4.000 inwoners. In de zomermaanden vertienvoudigt dit aantal zich vanwege de grote stroom toeristen. Toch heeft Begur zijn authentieke karakter, in tegenstelling tot enkele andere badplaatsen aan diezelfde kustlijn, altijd weten te behouden. In plaats van in een hotel of een appartement te verblijven, kun je er ook voor kiezen om een van de vakantiehuizen in Begur te boeken. De meeste daarvan bevinden zich iets buiten het centrum. Een vakantiehuis in Begur is vaak vrijstaand en slechts enkele keren onderdeel van een vakantiepark.

Reisorganisaties met vakantiehuizen in Begur die wij aanbevelen


Vakantiehuizen in Begur: in of vlakbij het centrum

Een vakantiewoning in het charmante centrum van deze badplaats huren? Holiday Home Gemma, dat op 300 meter afstand van het hart van Begur is gelegen, is een populaire optie. De 160 vierkante meter tellende accommodatie biedt ruimte voor zes personen en is in warme, Spaanse stijl ingericht. Ook Begur Villa Sleeps4 is een populair vakantiehuis in Begur, met slechts 300 meter afstand tot het centrum. Vanuit deze vakantievilla heb je uitzicht op de zee én de achterliggende bergen. Dit vakantiehuis in Begur ligt op 1,8 kilometer afstand van Cala d’Aiguafreda.

Een vakantiehuis buiten het centrum van Begur

Ben jij niet per se op zoek naar vakantiehuizen in Begur, maar mag je vakantievilla of bungalow ook wat verder van het centrum verwijderd zijn? Overweeg dan eens een verblijf in Vila Blanca 190S. Deze vakantiewoning ligt feitelijk tussen Begur en het nabijgelegen Pals in. Sterker nog, het strand van Pals is slechts 500 meter dan dit vakantiehuis in Begur verwijderd. Net zoals bij vele andere vakantiehuizen in Begur reken je ook hier op mooie uitzichten en tal van faciliteiten. Ook heb je bij Vila Blanca de beschikking over een privéparkeerplaats.

Top 5 Vakantie Aanbieders

Handige tips & blog

eten en drinken aan de costa brava

Eten en drinken aan de Costa Brava

Paella Overal aan de Costa Brava kun je heerlijk eten, en daar staat de regio ook om bekend. De Spaanse keuken is natuurlijk sowieso heerlijk, met zijn vele...

Tossa del Mar

Tossa de Mar; parel aan de Costa Brava

Tossa de Mar Tossa de Mar is een super mooi stadje aan de Costa Brava, met geplaveide smalle straatjes, gezellige pleintjes, een prachtig oud kasteel en knu...