Appartementen in Begur

Huur een appartement in Begur en geniet van al het moois aan de Costa Brava

Is een vakantiewoning tijdens je verblijf in Begur aan de Costa Brava niet nodig, maar ben je wel gesteld op privacy en zelfstandigheid? Kies dan voor een appartement in Begur. Zo geniet je in alle rust van al het moois aan de Costa Brava. Een appartement in Begur kan een op zichzelf staande woning of onderdeel van een (apart)hotel zijn. In dat laatste geval is het ontbijt in veel gevallen inbegrepen. Boek je je accommodatie voordelig, dan kun je ook nog eens profiteren van scherpe prijzen.

Overnachten in Begur? Bekijk hieronder de mogelijkheden!

Reisorganisaties met appartementen in Begur die wij aanbevelen


Een appartement in Begur nabij het strand

Een appartement in Begur vind je zowel aan het strand als in het centrum en meer richting het binnenland van de Costa Brava. Behoor jij tot de categorie onvervalste strandliefhebbers? Boek dan je appartement in Begur direct aan zee, of in de nabijheid daarvan. Appartement Sol y Mar bijvoorbeeld, welke op een heuvel staat die direct aan zee grenst. Vanaf het terras en het buitenzwembad heb je uitzicht op de Middellandse Zee. Ook appartement Sa Tuna 3 – Can Bona heeft een voor strandliefhebbers ideale ligging: Platja Sa Tuna is 20 meter verwijderd.

Verblijf midden in de stad of vlakbij het centrum van Begur

Gek op het strand, maar hoef je vanuit je accommodatie niet per se het water van de Middellandse Zee te hoeven ruiken? Kies dan een appartement in Begur dat in of vlakbij het hart van deze plaats aan de Costa Brava ligt. Bijvoorbeeld het met drie sterren gewaardeerde Flateli Begur Apartment, dat aan vier personen plaats weet te bieden. Ook Apartment Son Pujol, dat ruimte biedt aan zes vakantiegangers, is een fijne plek dichtbij het centrum. Bedenk waar jij jouw appartement in Begur het liefst ziet en maak je keuze!

Top 5 Vakantie Aanbieders

Handige tips & blog

eten en drinken aan de costa brava

Eten en drinken aan de Costa Brava

Paella Overal aan de Costa Brava kun je heerlijk eten, en daar staat de regio ook om bekend. De Spaanse keuken is natuurlijk sowieso heerlijk, met zijn vele...

Tossa del Mar

Tossa de Mar; parel aan de Costa Brava

Tossa de Mar Tossa de Mar is een super mooi stadje aan de Costa Brava, met geplaveide smalle straatjes, gezellige pleintjes, een prachtig oud kasteel en knu...