Hotels in de Costa Brava

Welk type hotel aan de Costa Brava kies jij?

Aan de Costa Brava in een hotel verblijven is voor velen de ultieme manier van vakantie vieren. In een hotel in Spanje aan de Costa Brava hoef je zelf helemaal nergens aan te denken. In elke badplaats aan deze populaire Spaanse kust vind je tal van hotels; van basic verblijven tot all inclusive resorts met alles erop en eraan. Kies voor een hotel in bruisend Blanes of Lloret de Mar, of pak het deze keer eens anders aan en boek je hotel aan de Costa Brava in Tossa de Mar.

Goedkoop op vakantie met een budget hotel in Spanje aan de Costa Brava

Een zonvakantie in een hotel aan de Costa Brava hoeft niet duur te zijn. Met een verblijf in een budget hotel houd je meer over om op locatie te besteden. Hotel El Pescador in Sant Pere Pescador is zo een goedkoop, basic familie hotel vlakbij het zandstrand van San Pedro. Een andere goed budget hotel in Spanje aan de Costa Brava is Hotel Gesòria Porta Ferrada in Sant Feliu de Guíxols. De in 2013 gerenoveerde kamers bieden je uitzicht op het stadje of de bergen.

Zorgeloos vakantie vieren in een all-inclusive hotel

Naast een budget hotel hoef je ook naar een all inclusive hotel aan de Costa Brava niet te zoeken. Wanneer je aan de Costa Brava een hotel met een all-in formule boekt, hoef je zelf tijdens je vakantie nergens over na te denken. Geheel ontspannen doe je bijvoorbeeld in Suneoclub Costa Brava in Lloret de Mar, op slechts 3,5 kilometer afstand van Water World. Ook H-TOP Caleta Palace in Platja d’Aro is een hotel in Spanje aan de Costa Brava dat bij uitstek geschikt is voor toeristen die helemaal tot zichzelf willen komen.

Vind aan de Costa Brava een hotel dat ideaal is voor jou en je kroost

Wanneer je met het hele gezin richting de zon vertrekt, ga je op zoek naar een accommodatie die iedereen tevreden stelt. Doorgaans is dat een all inclusive hotel. Boek je aan de Costa Brava een hotel op all inclusive basis, dan kunnen kinderen hun lol niet op. Drankjes, ijsjes, zwembaden en animatie…… de succesformule is compleet! Een fijn resortvoor gezinnen is Evenia Olympic Suites in Lloret de Mar. Dankzij de babysitting service heb je zelfs met kleine kinderen soms je handen vrij. Zo ontspan je optimaal.

Een hotel aan de Costa Brava in Tossa de Mar

Boek je jouw hotel aan de Costa Brava in Tossa de Mar? Het charmante stadje, dat om een middeleeuws kasteel heen is gebouwd, biedt gedurende jouw zonvakantie de mooist denkbare achtergrond. Het stadje is trouwens ook een prima uitvalsbasis voor dagtrips naar Barcelona. Ben je van plan om je hotel aan de Costa Brava in Tossa de Mar te boeken? Overweeg dan zeker Hotel Don Juan Tossa. Deze all inclusive accommodatie bevindt zich op 200 meter afstand van het strand Platja Gran. De 300 comfortabale kamers hebben een middeleeuwse architectuur.

Handige tips & blog

eten en drinken aan de costa brava

Eten en drinken aan de Costa Brava

Paella Overal aan de Costa Brava kun je heerlijk eten, en daar staat de regio ook om bekend. De Spaanse keuken is natuurlijk sowieso heerlijk, met zijn vele...

Tossa del Mar

Tossa de Mar; parel aan de Costa Brava

Tossa de Mar Tossa de Mar is een super mooi stadje aan de Costa Brava, met geplaveide smalle straatjes, gezellige pleintjes, een prachtig oud kasteel en knu...