Internacional Palamos

Geniet van de rust op Camping Internacional Palamós

Camping Internacional Palamós ligt in de gelijknamige badplaats, die vanwege zijn ligging al jarenlang tot de favoriete bestemmingen van de Costa Brava hoort. Internacional Palamos werd in 1962 geopend, waardoor bezoekers alweer tientallen jaren kunnen genieten van de rust. In de directe omgeving van Eurocamping Palamós zijn er tal van mogelijkheden voor (water)sporten. Camping Palamós International ligt op tien minuten afstand van het centrum en het strand en is doorgaans van half april tot eind september geopend.

De accommodaties op Eurocamping Palamós

Op Camping Internacional Palamós kun je in verschillende accommodaties verblijven. Naast kampeerplaatsen zijn er ook bungalows beschikbaar. Eurocamping Palamós heeft drie verschillende soorten bungalows voor een variërend aantal personen. Huisdieren zijn er niet toegestaan. Wil je op Internacional Palamós niet in een bungalow verblijven, maar ‘echt’ kamperen? Dan kun je kiezen voor een standaard kampeerplaats, een ‘S’ kampeerplaats voor twee personen, een camperplaats of een comfortplaats met eigen elektriciteitsvoorziening en wateraansluiting.

Boek camping Internacional Palamos bij de volgende reisorganisaties


De voorzieningen die Internacional Palamós je biedt

Op Camping Palamos International komt geen enkele vakantieganger iets tekort. Palamós is een rustige badplaats met maar weinig nachtleven; een echte familiebestemming dus. Camping Internacional Palamós heeft zich daar dan ook op aangepast door ervoor te zorgen dat de kleinsten van het gezin zich urenlang kunnen vermaken in de kinderspeeltuin en in het kinderzwembad. Voor volwassenen is er een apart zwembad inclusief bar. Internacional Palamós beschikt verder over onder andere een winkel, restaurant en wasserette en heeft uitstekende sanitaire voorzieningen.

Activiteiten die Camping Palamós International organiseert

Eurocamping Palamós heeft voor bezoekers van elke leeftijd genoeg in petto. Neem bijvoorbeeld deel aan de aquagymlessen of sportcompetities. Of sluit je aan bij een van de door de camping begeleide bezoeken aan het Visserscentrum, waar rondleidingen, demonstraties en proeverijen worden gehouden. Voor de kleinste bezoekers van Camping Internacional Palamós is er de Kids Club Palamós, die met zijn talloze activiteiten altijd voor een brede lach op de gezichtjes zorgt.

Top 5 Vakantie Aanbieders

Handige tips & blog

eten en drinken aan de costa brava

Eten en drinken aan de Costa Brava

Paella Overal aan de Costa Brava kun je heerlijk eten, en daar staat de regio ook om bekend. De Spaanse keuken is natuurlijk sowieso heerlijk, met zijn vele...

Tossa del Mar

Tossa de Mar; parel aan de Costa Brava

Tossa de Mar Tossa de Mar is een super mooi stadje aan de Costa Brava, met geplaveide smalle straatjes, gezellige pleintjes, een prachtig oud kasteel en knu...