Camping Cypsela Resort

Midden in het natuurschoon: Camping Cypsela

Camping Cypsela aan de Costa Brava is een 5 sterren camping vlakbij zee. Cypsela Resort ligt op vijf minuten afstand van het strand Platja de Pals. De luxe camping is doorgaans geopend van half mei tot half of eind september. De Cypsela camping in Spanje ligt net als het middeleeuwse stadje Pals tussen de bergmassiefen en pijnboombossen, die uitnodigen tot tal van sportieve activiteiten. Op de camping zelf is het 1200 m2 tellende Aquapark de ware blikvanger.

De kampeerplaatsen van het Cypsela Resort

De Cypsela camping in Spanje staat in een bosrijke omgeving, waardoor je altijd profiteert van voldoende schaduw. Kampeerplaatsen zijn er binnen het Cypsela Resort van verschillende groottes. Het is mogelijk om een kampeerplaats met privésanitair te huren. Behalve in een tent kun je op Camping Cypsela ook in een cottage, bungalow of lodge met 2 of 3 kamers verblijven. Sommigen zijn uitgerust met airconditioning. De grootste bungalows zijn geschikt voor groepen van zeven personen.

Boek camping Cypsela Resort bij de volgende reisorganisaties


De voorzieningen op Cypsela camping in Spanje

Camping Cypsela Resort in Spanje biedt je tal van sportieve mogelijkheden. Zo heeft de Cypsela camping in Spanje een multisportterrein, net als bowling- en petanquebanen. Zin in een verfrissende duik in de Middellandse Zee? De strandshuttle van Camping Cypsela brengt je het hele seizoen door gratis naar Pals. Tot slot vind je bij Camping Cypsela aan de Costa Brava ook restaurants, een snackbar, tapasbar, kruidenierszaak, bakkerij en een beauty- en kapsalon.

Activiteiten en animatie op Camping Cypsela aan de Costa Brava

Het actieve recreatieteam van het Cypsela resort verzint het hele seizoen leuke activiteiten voor al haar gasten. Neem bijvoorbeeld deel aan de aquagymlessen in het zwembad van Camping Cypsela. Deze worden verzorgd door professionele animatoren. En ben je benieuwd naar de onderwaterwereld van de Middellandse Zee? Camping Cypsela aan de Costa Brava maakt het je mogelijk om er je duikdoop te beleven: duiken zonder vergunning en onder professionele begeleiding.

Top 5 Vakantie Aanbieders

Handige tips & blog

eten en drinken aan de costa brava

Eten en drinken aan de Costa Brava

Paella Overal aan de Costa Brava kun je heerlijk eten, en daar staat de regio ook om bekend. De Spaanse keuken is natuurlijk sowieso heerlijk, met zijn vele...

Tossa del Mar

Tossa de Mar; parel aan de Costa Brava

Tossa de Mar Tossa de Mar is een super mooi stadje aan de Costa Brava, met geplaveide smalle straatjes, gezellige pleintjes, een prachtig oud kasteel en knu...