Camping Begur

Het hele gezin geniet van een verblijf op de charmante Camping Begur

Begur is een van de charmantste en rustigste plekken aan de Costa Brava. Deze camping in Begur is doorgaans van begin april tot en met eind september geopend. Hij heeft ruim 300 plaatsen en bevindt zich op een afstand van 1,5 kilometer tot de zee. Zoek je op Zoover naar deze camping in Begur, dan lees je haast niets dan lovende reacties. Camping Begur wordt op Zoover zeer hoog beoordeeld.

De ligging van deze camping in Begur

Deze charmante camping in Begur is ideaal voor een gezinsvakantie en bevindt zich in de directe nabijheid van veel leuke dorpjes en mooie baaien. De stad Girona ligt op 50 kilometer afstand. Camping Begur krijgt op Zoover onder andere lovende reacties vanwege zijn ligging. Op Zoover schrijft men over camping Begur dat hij schaduwrijk is en ruime plaatsen heeft. Camping Begur ligt in een heuvelachtig bos en is daardoor ietwat glooiend. De schaduw van de bomen biedt bescherming tegen de felle zon.

Boek camping Begur bij de volgende reisorganisaties


De faciliteiten en activiteiten op Camping Begur

Camping Begur beschikt over een restaurant en een snackbar. Zwemmen kun je op deze camping in Begur in twee verschillende buitenbaden. Ook is er een zonneweide waar je heerlijk kunt genieten van de Spaanse zon. Je kunt gratis basketballen, fitnessen, beachvolleyballen, tafeltennissen en voetballen. Tegen betaling kun je biljarten en tafelvoetballen. Ook kun je op Camping Begur fietsen huren. Animatie is er voor kinderen van alle leeftijden tot 17 jaar.

Wat men op Zoover schrijft over Camping Begur

Het overgrote gedeelte van de bezoekers van camping Begur beoordeelt deze met een score in de hoogst mogelijke categorie. Op Zoover schrijft men over Camping Begur dat de plaatsen ruim genoeg zijn en voorzien zijn van voldoende schaduw. Ook blinkt deze camping in Begur uit in hygiëne, service en gastvrijheid. Dat men over Camping Begur op Zoover positief schrijft, blijkt ook uit het jaarlijkse aantal terugkomers op deze camping.

Top 5 Vakantie Aanbieders

Handige tips & blog

eten en drinken aan de costa brava

Eten en drinken aan de Costa Brava

Paella Overal aan de Costa Brava kun je heerlijk eten, en daar staat de regio ook om bekend. De Spaanse keuken is natuurlijk sowieso heerlijk, met zijn vele...

Tossa del Mar

Tossa de Mar; parel aan de Costa Brava

Tossa de Mar Tossa de Mar is een super mooi stadje aan de Costa Brava, met geplaveide smalle straatjes, gezellige pleintjes, een prachtig oud kasteel en knu...