Autovakantie naar de Costa Brava

Op naar de zon van de Costa Brava, een autovakantie zoals jij hem wenst

Pak jij het liefst de auto om jouw volgende bestemming te bezoeken? Boek bij een van de reisaanbieders dan een autovakantie naar Spanje aan de Costa Brava. Deze Catalaanse kustregio is razend populair. Boek je jouw last minute naar de Costa Brava als autovakantie, dan kun je aftellen naar een vakantie vol prachtige stranden, lekker eten en culturele bezienswaardigheden. Die bezoek je met een autovakantie naar de Costa Brava ook nog eens geheel zelfstandig en wanneer je maar wilt. Rijd jij binnenkort ook alle vrijheid tegemoet?

De voordelen van een autovakantie naar Spanje aan de Costa Brava

Wie zijn reis naar de Costa Brava als autovakantie boekt, kan rekenen op tal van pluspunten. Zo reisje een stuk flexibeler en kun je meer spullen meenemen dan wanneer je met het vliegtuig zou reizen. Bovendien worden de vliegtickets steeds duurder, waardoor een autovakantie naar Spanje aan de Costa Brava nóg aantrekkelijker wordt. Ook heb je ter plaatse altijd vervoer tot je beschikking. Bijvoorbeeld als je jezelf en je kinderen wilt trakteren op een dagje Water World of Barcelona. Geen gedoe met openbaar vervoer, huurauto’s of torenhoge taxiprijzen.

Populaire reisorganisaties met autovakanties naar de Costa Brava


De reis naar een van de populairste kustlijnen van Spanje

Boek jij jouw last minute naar de Costa Brava als autovakantie? Vanaf Utrecht bedraagt de reistijd tot het noordelijkste gedeelte van de Costa Brava 13 tot 14 uur. Deze afstand is prima in één dag te overbruggen. Wil je het rustig aan doen, dan kun je ook een tussenstop inplannen en in Frankrijk overnachten. Houd tijdens een autovakantie naar Spanje aan de Costa Brava rekening met het feit dat het land weliswaar niet met vignetten, maar wel met tolwegen werkt. Deze beginnen meteen in Girona, zodra je de grens oversteekt.

Boek jouw last minute naar de Costa Brava als autovakantie bij divers reisorganisaties

Jouw autovakantie naar de Costa Brava kun je bij diverse reisorganisaties boeken. Je hebt de keuze uit een verblijf in een hotel, appartement, vakantiehuis of op een camping. Vertrek je naar de Costa Brava, dan kun je je autovakantie op basis van logies, logies en ontbijt, halfpension, volpension of all inclusive basis boeken. Je kiest zelf de in- en uitcheckdatum en beslist vervolgens hoeveel tijd je uit wilt trekken voor de rit naar deze prachtige kustregio. Jij bepaalt hoe jouw autovakantie naar de Costa Brava eruitziet.

Met een autovakantie naar de Costa Brava kun je alle kanten op

Een autovakantie naar de Costa Brava kun je vieren zoals jij dat wilt. Bovendien biedt dit stuk Spaanse kust zoveel mogelijkheden, dat het geschikt is voor elk type vakantieganger. Of je nu elke nacht de bloemetjes buiten wilt zetten in Lloret de Mar of Blanes, dagenlang aan de goudgele zandstranden wilt vertoeven of liever op pad gaat om culturele uitjes te maken. Ook kun je een voordelige last minute naar de Costa Brava als autovakantie boeken. Dit pakt vooral voordelig uit wanneer je met minimaal twee personen vertrekt.

Top 5 Vakantie Aanbieders

Handige tips & blog

eten en drinken aan de costa brava

Eten en drinken aan de Costa Brava

Paella Overal aan de Costa Brava kun je heerlijk eten, en daar staat de regio ook om bekend. De Spaanse keuken is natuurlijk sowieso heerlijk, met zijn vele...

Tossa del Mar

Tossa de Mar; parel aan de Costa Brava

Tossa de Mar Tossa de Mar is een super mooi stadje aan de Costa Brava, met geplaveide smalle straatjes, gezellige pleintjes, een prachtig oud kasteel en knu...