Appartementen in de Costa Brava

Volop vrijheid met een appartement in Spanje aan de Costa Brava

Met een appartement aan de Costa Brava kom vaak goedkoper uit dan met een hotel in diezelfde regio. Door tijdens je vakantie aan de Costa Brava een appartement te huren, geef je jezelf alle vrijheid. Zo kun je als je wilt gewoon thuis eten. Ook kan een barbecue, privézwembad, balkon, parkeerplaats of meer inclusief zijn. Boek een appartement aan de Costa Brava in Lloret de Mar of Blanes om in het epicentrum van activiteiten te verblijven, of trek je even lekker terug in een verblijf bij een rustige badplaats.

Populaire appartementen in de Costa Brava


Vind aan de Costa Brava een appartement of studio voor een klein gezelschap

Wie zegt dat een appartement alleen voor grotere groepen bedoeld is? Als je met z’n tweetjes vakantie viert, is een appartement eveneens een perfecte optie. Appartementen in Spanje aan de Costa Brava bieden je net dat beetje privacy waarnaar je tijdens je vakantie op zoek bent. En die privacy vind je bijvoorbeeld in appartement Vela in het plaatsje Rosas, gelegen aan de gelijknamige baai. Dit appartement aan de Costa Brava bevindt zich in een modern complex op 150 meter afstand van de zee en het centrum.

Boek jouw appartement aan de Costa Brava direct aan zee

Wie droomt er nou niet van om ’s ochtends direct de fijne zandkorrels tussen zijn tenen te voelen? Met een appartement aan zee ligt het strand letterlijk aan je voeten. Zo een heerlijke locatie vind je in bijvoorbeeld Apartamento Elvira in Platja d’Aro. Ook vanuit het grote raam van dit appartement in Spanje aan de Costa Brava heb je een immens uitzicht op de Middellandse Zee. Niet zelden vind je aan de Costa Brava een appartement met zo een panorama. Niet voor niets wordt het door gasten beoordeeld als toplocatie.

In alle luxe verblijven in een appartement aan de Costa Brava

Ben je op zoek naar een appartement dat nét dat beetje meer biedt en jou minimaal de luxe van thuis geeft? Overweeg dan een verblijf in Sun Village A021 in Lloret de Mar. Dit appartement aan de Costa Brava mag zich een penthouse noemen. Het is geschikt voor vijf volwassenen en ligt op 500 meter afstand het strand en het centrum. In dezelfde badplaats aan de Costa Brava is een appartement voor zes personen te huur. Maison Lamic 2 heeft een ruim balkon dat je uitzicht op zee biedt.

Huur je appartement aan de Costa Brava in Lloret de Mar

Een appartement aan de Costa Brava in Lloret de Mar is zo gevonden. Behalve in bovenstaande luxe accommodaties kun je ook in een relatief goedkope accommodatie verblijven. In Apartaments Els Llorers bijvoorbeeld. Het is geschikt voor vier personen en ligt op 1,4 kilometer afstand van het strand. De gratis pendelbus brengt je er dagelijks heen. Een ander betaalbaar appartement aan de Costa Brava in Lloret de Mar is Apartment Viktoriya, dat in dezelfde prijsklasse ligt. Je loopt in vijf minuten naar het centrum. De zee ligt op 150 meter.

Top 5 Vakantie Aanbieders

Handige tips & blog

eten en drinken aan de costa brava

Eten en drinken aan de Costa Brava

Paella Overal aan de Costa Brava kun je heerlijk eten, en daar staat de regio ook om bekend. De Spaanse keuken is natuurlijk sowieso heerlijk, met zijn vele...

Tossa del Mar

Tossa de Mar; parel aan de Costa Brava

Tossa de Mar Tossa de Mar is een super mooi stadje aan de Costa Brava, met geplaveide smalle straatjes, gezellige pleintjes, een prachtig oud kasteel en knu...