Airbnbs in de Costa Brava

Een voordelige én volledige accommodatie met een Airbnb aan de Costa Brava

Airbnb is al jarenlang hét platform voor het huren van privéaccommodaties. Met miljoenen accommodaties in bijna 200 landen kun je je voorstellen dat een Airbnb ook aan de Costa Brava eenvoudig gevonden is. Vaak zijn deze kamers, appartementen of huizen voordeliger dan het huren van een appartement of hotelkamer. Een Airbnb aan de Costa Brava kan vlakbij het strand gelegen zijn, in het centrum van een badplaats, of midden in een woonwijk. In dat laatste geval krijg je nog meer mee van het dagelijks leven op jouw vakantiebestemming.

Jouw eigen plek binnen het bruisende Lloret de Mar

Lloret de Mar staat bekend als een echte feestbestemming. Wil je de drukte en alle faciliteiten wel binnen handbereik hebben, maar niet in het epicentrum van de toeristische drukte verblijven? Kies dan een Airbnb iets buiten het toeristische centrum, bijvoorbeeld appartement Study ART. Deze is geschikt voor drie personen en ligt op loopafstand van het stadscentrum en het strand. Verblijf je liever in het hart van de badplaats? Kies dan voor bijvoorbeeld New Apartment Downtown, een verblijf geschikt voor vier gasten en op één minuut loopafstand van het strand.

Een Airbnb aan de Costa Brava; waarom niet in het charmante Tossa de Mar?

Het charmante Tossa de Mar, waarvan het oude centrum om een middeleeuws kasteel heen is gebouwd, biedt je een unieke beleving tijdens jouw zonvakantie aan deze Spaanse kust. Zoek je naar een Airbnb aan de Costa Brava in deze badplaats, dan is Casa del Mar zonder twijfel een goede optie. De eigenaar van dit appartement wordt door gasten als superhost bestempeld. Casa del Mar heeft drie slaapkamers en is geschikt voor zes gasten. 90% van alle gasten geeft na hun verblijf een beoordeling van vijf sterren.

Een kamer, appartement of hele woning huren in Blanes

Op zoek naar een romantisch appartement weg van de dagelijkse drukte, maar wel de mogelijkheid hebben om ’s avonds samen de bloemetjes buiten te zetten? Dan is het ‘Romantic Apartment’ in Blanes iets voor jou. Het guesthouse is modern en met zachte kleuren ingericht. Een andere mooie Airbnb aan de Costa Brava in Blanes is Apartemento en el Centro de Blanes. Dit moderne, brandschone appartement is geschikt voor vier personen en biedt uitzicht op zee. Dit appartement ligt in het centrum, waardoor je in drie stappen in je favoriete club bent.

Boek een Airbnb in het immens populaire Platja d’Aro

Tot slot Platja d’Aro, een drukbezochte stad aan de Costa Brava. In de zomer vertienvoudigt zijn inwoneraantal! De badplaats staat bekend om zijn uitgaansmogelijkheden en fijne strand waar je tal van watersporten kunt beoefenen. Om op je uitgaven te besparen of om je zonvakantie eens op een andere manier te beleven, kun je een Airbnb aan de Costa Brava in Platja d’Aro boeken. Bijvoorbeeld Designer Apartment Costa Brava. Dit appartement ligt op een bijzondere locatie vlakbij zee en biedt met zijn twee slaapkamers en twee badkamers ruimte voor maximaal vijf gasten.

Top 5 Vakantie Aanbieders

Handige tips & blog

eten en drinken aan de costa brava

Eten en drinken aan de Costa Brava

Paella Overal aan de Costa Brava kun je heerlijk eten, en daar staat de regio ook om bekend. De Spaanse keuken is natuurlijk sowieso heerlijk, met zijn vele...

Tossa del Mar

Tossa de Mar; parel aan de Costa Brava

Tossa de Mar Tossa de Mar is een super mooi stadje aan de Costa Brava, met geplaveide smalle straatjes, gezellige pleintjes, een prachtig oud kasteel en knu...